Feeds:
Posts
Comments

Hiks. Cedih.

 

Ga bisa nemenin abang rakan ke planetarium sama monas. Jadinya ditemenin mbak yani. Huaaaaaaaaaa

Mana pas mau pergi abang bilang “mbak yani cana…ami ajaa…ami ikuttt..” Huaaa..tambahlah hati ini hancur redam remuk berserakan di pinggir jalan terus ketiup angin badai topan…(?)

Kalau nanti abang bisa baca ini…maaapkan ami ya abang..  ami bener2 ga bisa cuti hari ini..huhuhuhu ami ada training 1 dan meeting 2… Nanti kita jalan2 bertiga weekend ini ya bang…tapi jangan besok..abang pasti cape..hehe kita boboan ampe siang aja ya bang besok… *ngarep dot com* ..jangan bangun sebelum jam 8 ya bang *lebih ngarep lagi dot com*. Kita ke ragunan ya sayanggg… abang kan suka banget tuh kasih makan jerapah…liat gajah…ohhh abang kmrn bilang mau naik gajah ya bang.. okeelakk..jangan ajak ami ya bang..hihi 

Okelaaaahhh…pulang ahhh… sudah selesai pengakuan dosa ni.. Hiks Hiks.😦

I loveeee you abang rakan. Tunggguu amiii pulangg…😀

why i blog?

Mau tauuuuuu alasan haaaakikihh kenapa oh kenapa i decided to create this blog that made me spent almost 5 hours (gara2 mikirin nama yang mau sok2 kreatib gitu tapi ga bisa2, ribet milih design yang ujung2nya itu2 lagi, nyari poto buat header yang tiba2 foto2 gue pada ilang aja gitu kemana tau) in my working hours…..yaitu adalah pas gue baca artikel yang sungguh penting kiranya bagi masa depan gue dengan judul “How birth order affects your love lifedisini dan kayanya wajibbb gue dokumentasikan.

Secara gue anak tengah, gue baca langsung ke bagian anak tengahnya dong and here goes:

If you’re a middle child…
Contrary to their reputation as insecure messes (example: Jan Brady), middle kids actually make stable and loyal partners. “One thing you’re not is spoiled,” Dr. Leman says. You probably grew up feeling like you got less attention than your siblings, and that drives you to work for every perk — including a happy relationship. Also in the “positives” category: You’re “a compromiser and negotiator,” Dr. Leman notes, so you’ll give your partner plenty of say in everything from how quickly your relationship progresses to where you go on vacation together. And your romance should be free of daily petty squabbles (middles hate conflict); instead, you try to put others at ease.
Your love challenge: Opening up. Have you ever been told you’re hard to read? “Middle children can be very secretive,” says Dr. Leman. “They got hammered by the first-born and swindled by the baby, so they keep their cards close to their chests.” You’re also not the best communicator when you’re upset. But if you learn to speak up instead of holding your anger in, you’ll have a more harmonious relationship.
Best match: Youngest child. “Middles aren’t as threatened by last-borns as they are by exacting first-borns,” says Dr. Leman, so the odds are good for open communication.

Most of them are correct, but do you know what made me the happiest woman on earth for that split second?  It was the last part. Ihiyyyyyyyyyyy..hatiku berbunga-bungaa dan langsung berasa mau lempar beha stepler, selotip, lem, kotak tisu, paper clip and bulpen2 berharga gue…secara ando kan anak terakhir. Hihihihi yayy yayy yayyy yayy yayyy…kita secara resmi cocokkk menjadi suami istrii!! *pole dancing* 

Sekian. Terima kasih.

Marii…*kabur menghindari hujatan massa*

Hello world!

Yes.

I’m new, so bear with me.🙂

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.